Curs de Magnetism Javanez        În perioada 11-13 mai 2018, Asociația Europeană de Hipnoză aduce în premieră în București, cursul de ”Magnetism Javanez” ținut de creatorul său, Dodie Magis.


        Magnetismul Javanez este o artă și o tehnică revoluționară, creată în urma a 15 ani de cercetări și încercări, în urma cărora Dodie Magis a studiat vechea știință a magnetismului, cunoscut de mai bine de 5000 de ani. Magnetismul a fost cunoscut și folosit în multe culturi și religii de-a lungul veacurilor, în Egipt, Babylon, India, țările Arabe, etc, forma sa originală fiind pierdută printre povești și scrieri sacre. 


      Tehnica energetică a lui Dodie Magis își are rădăcinile în tradiția ezoterică Java, în special cea a regelui ținutului Mataram, Kanjeng Panembahan Senopati Mataram (care a pornit ca simplu țăran, dar prin practica și efortul său a ajuns rege – a fost discipolul lui Kanjeng Sunan Kalijaga). Pentru a creiona dimensiunea fenomenului, spunem doar că succesorii regelui au parte de tratament special în Indonezia, ocupând în mod automat funcția de guvernator în Yogyakarta, fără să mai treacă prin procesul de elecție. 


       Folosind ”Magnetismul Javanez” poți accesa, descărca și programa diferitele energii care se găsesc în lumea naturală pentru diverse scopuri precum vindecare, echilibrare, atragerea prosperității și bunăstării s.a. ...


      După cum probabil ştiai din fizica cuantică, ceea ce percepem a fi lumea materială, este de fapt energie şi vibraţie. “Dacă mecanica cuantică nu te-a şocat profund până acum, înseamnă că încă nu ai înţeles-o. Tot ceea ce numim a fi real, nu este în realitate deloc real ” (Niehls Bohr). 

•  Știai că totul în această lume, inclusiv oamenii, poate fi descriși făcând apel la structura lor energetică?
• Știai că energia ta, energia degajată de corpul tău poate afecta ceea ce ți se întâmplă din punct de vedere financiar, relațional, al ”norocului” atras și al tuturor circumstanțelor de viață pe care le întâlnești? 

       După cum observi, există oameni care în mod natural atrag succes și bunăstare în viața lor, compoziția lor energetică fiind una benefică, ei s-au născut în acest mod, sub ”o stea norocoasă” după cum se zice. Majoritatea oamenilor se străduiesc să-și schimbe condiția prin studiu continuu, rugăciune, muncă, depunând tot efortul de care sunt capabili, iar alții învață ”Magnetismul Javanez”... 

Tehnica este simplă: 
1) Accesezi ușor și rapid, cu permisiunea Creatorului, surse de energie din Univers care în mod normal se accesează prin meditații prelungite, lungi perioade de somn sau tehnici de acumulare a energiei,
2) Cureți energia nefolositoare din sistemul tău energetic, 
3) Creezi o nouă compoziție a energiei personale care să-ți atragă în viață ce îți dorești și îți este benefic.

     Poți participa la acest curs indiferent de nivelul de abilități în lucrul cu tehnicile energetice sau cu hipnoza. Procesul de învățare este astfel conceput încât participanții să simtă în timpul cursului calibrările specifice tehnicii și să știe cum să o aprofundeze în mod individual după curs.

În linii mari, acestea sunt beneficiile tehnicii:
• Protecție: pentru a-ți menține siguranța, a schimba starea unei persoane furioase, a te afla la locul potrivit la momentul potrivit;
• Magnetismul personal: pentru a-ți trezi charisma, eleganța și demnitatea;
• Vindecare: atât probleme fizice, cât și probleme non-fizice (în special cele emoționale);
• Hipnoza energetică: în afară de tehnicile de inducție în care se folosesc cuvinte și gesturi, există și inducția energetică, cunoscută sub numele de ”magnetism”;
• A atrage în viața ta persoanele, situațiile dorite dar și benefice, a-ți crește rezerva de energie, capacitatea de adaptare, a-ți crea o viață frumoasă, în care ai putere asupra ceea ce ți se întâmplă;
• Multe alte beneficii în funcție de cât de mult investești în a-ți dezvolta abilitățile deprinse la curs.

INVESTIȚIE:
Prețul programului se achită* în funcție de varianta pe care ai ales-o, în lei, la cursul BNR din ziua viramentului:
1) 650 euro până la 15 aprilie.
2) 800 euro după 15 aprilie, în limita locurilor disponibile.
* Cursul se poate achita şi prin cardul de cumpărături, în condiţiile băncii creditoare.

Locul la curs este rezervat în momentul achitării unui avans de 30 %  din prețul fără discount (240 euro) sau prin achitarea integrală a cursului.

ÎNSCRIERI ȘI DETALII SUPLIMENTARE:
E-mail: office@euhas.eu
Telefon: 0756 946488.

Notă:
* Pentru acoperirea cheltuielilor organizatorice, dacă vă retrageţi cu mai puţin de 7 zile calendaristice înainte de începerea cursului, se reţine 30 % din suma achitată. Suma reținută se poate translata pentru alte programe oferite de Asociaţia Europeană de Hipnoză în decursul unui an de la efectuarea plăţii.
** Asociația Europeană de Hipnoză îşi rezervă dreptul de a-şi selecta candidaţii potrivit criteriilor proprii de admitere la cursurile pe care le organizează.