Despre noi

 

Asociaţia Europeană de Hipnoză este un proiect iniţiat cu scopul de a îmbunătăţi instruirea profesională a celor interesaţi să înveţe şi să practice hipnoza, dar şi colaborarea hipnotizatorilor şi a hipnoterapeuţilor la nivel european şi nu numai. 

 

Conducerea Asociației Europene de Hipnoză:

Președinte: Tudor Borza

Vice președinți: Hereș Răzvan, Ovidiu Grigor, Andrei Voicu, Tedy Creștin, Valentin Silvestru

Secretar: Irina Alexandru

Astfel, vă oferim cursuri de formare, workshopuri, posibilitatea de a fi membru al asociației şi de a participa la evenimentele asociaţiei dedicate exclusive membrilor, participarea la un preț special (redus) la evenimentele asociației și inclusiv posibilitatea de certificare recunoscută internațional, chiar dacă aţi făcut formarea în cadrul altei asociaţii, atâta timp cât aceasta este agreată de către Consiliul Director al Asociaţiei.

De asemenea, Asociația Europeană de Hipnoză vă oferă o listă ce cuprinde practicieni de hipnoză, hipnoterapie, terapie în relaxare conștientă (TREC) și programare neurolingvistică (NLP). În elaborarea acestei liste, care să conțină atât cursurile de hipnoză care  asigură un înalt grad de profesionalism celor care le absolvă, cât și practicienii în domeniu care oferă servicii de o calitate superioară, am avut în vedere faptul că: interesul clientului primează și astfel, recomandăm oricui dorește să beneficieze de serviciile unui hipnoterapeut sau care caută un curs de hipnoză, să consulte registrul nostru în care apar terapeuții și partenerii EUHAS.

Este necesar să menționăm pentru cei care doresc să devină terapeuți acreditați sau parteneri ai Asociației Europene de Hipnoză că, pe lângă, standardele de calitate ale asociației și își iau obligația să respecte Codul Etic. 

EUHAS analizează eventualele plângeri făcute unuia dintre terapeuții sau partenerii săi în cadrul Comisiei de Evaluare formate din Consiliul Director al Asociației.

Prin Asociaţia Europeană de Hipnoză s-a creat Academia de Hipnoză din România, aceasta fiind prima şcoală de hipnoză ce îşi propune să abordeze acest domeniu într-un mod complex, incluzând, în mod echilibrat, atât elementele clasice ale hipnozei și hipnoterapiei, cât și pe cele considerate ca fiind ezoterice. Viziunea holistică asupra fenomenului hipnotic îşi are sursa în felul în care acesta funcţionează şi în observaţia unor experimente științifice, conform cărora: "hipnoza este un fenomen de rezonanţă specific fiinţelor vii, deci şi omului". 

Suntem o echipă care are în spate un istoric suficient de bine construit atât din punct de vedere al cercetării experienţiale cât şi a celei teoretico-ştiinţifice. Astfel, mai mulți dintre membrii echipei de conducere a Asociaţiei Europene de Hipnoză au peste 25 de ani de experienţă în practicarea hipnozei şi a mai multor forme de terapie. 

În ceea ce priveşte utilizarea hipnozei în terapie, considerăm că este nevoie de un suflu nou în acest domeniu. Mare parte din tehnicile de hipnoză utilizate în hipnoterapie, la ora actuală fiind aplicate mecanic, ceea ce le reduce cu peste 70% eficienţa. Această aplicare mecanică, utilizată de multe școli de hipnoză, aruncă o umbră tristă şi nemeritată asupra hipnoterapiei şi a hipnozei în sine. 

Prin cursurile noastre promovăm Hipnoza de Scenă și Recreațională, Hipnoterapia, Terapia în Relaxare Conștientă (TREC) şi Programarea Neurolingvistică (NLP). 

De asemenea, prin workshopurile şi team building-urile noastre vă oferim cea mai largă ofertă de dezvoltare personală pe care o puteţi găsi în România și nu numai.